Realty World България

Първият офис на Realty World – Турция

Мелиха Юмонава

„Научихме, че марката Realty World ще започне да развива дейност в България. Подходът им по време на разговорите ни, интересът и подкрепата, станаха причина да предпочетем тази марка“

От колко години сте в семейството на Realty World? Каква беше предишната ви работа?

От 2 години сме членове на семейството на Realty World. Тоест имаме щастието да сме първият офис на Realty World в България.

Защо предпочетохте Realty World?

След като проучихме други франчайз фирми, научихме, че марката Realty World ще започне да развива дейност в България. Подходът им по време на разговорите ни, интересът и подкрепата, станаха причина да предпочетем тази марка.

Какво взехте под внимание при избора на място?

Искахме да сме в центъра на София и да се възползваме от предимствата на това и в търговските ни портфолиа да бъдем в центъра. Освен това искахме да се възползваме от вече изградените ни мрежи на това място и информацията, събирана през годините.

От колко души е съставен екипът ви и какво взехте под внимание, докато го сформирате?

Екипът ни се състои от 5 души.

На какво отдавате успеха на офиса ви за недвижими имоти?

Да работиш в сектор обслужване, както и при всяка друга работа, налага прилагането на етичните ценности до най-малката подробност. Наш приоритет е да подхождаме към консултантите чрез емпатия, да им осигуряваме максимална полза и да не правим компромиси с качеството.

Какво направихте към днешна дата, за да се разграничите от другите офиси за недвижими имоти?

Не сме имали за цел да се разграничаваме от другите офиси за недвижими имоти. Ние вярваме, че за да бъде успешен офисът ни, най-важното нещо е да даваме увереност на клиента и да работим дисциплинирано.

Възможно ли е хора без достатъчно ресурси и опит да се захванат с тази работа от нулата?

Аз смятам, че, за да вършиш тази работа, макар и в малък процент, е необходим капитал. Но още по-важното е, че да се опитваш да вършиш тази работа без необходимото образование, означава да превърнеш това хубаво начинание в разочарование.

Какво бихте препоръчали на предприемачите, които искат да станат франчайз?

Съветвам ги да разучат добре работата, да минат необходимото обучение и да бъдат търпеливи.